5 Haziran 2012 Salı

Hep seni anlatasım var!

Oğlumun ilk vesikalık resmi. : ))
Anne olmak bu olsa gerek, kiminle konuşsam hep oğlumdan bahsetmek, onu anlatmak istiyorum.
Dün babasıyla 5 dakika diye çıktılar evden, 1 saat sonra döndüler, nasıl özlemişim, 20 dakikada bir aradım, ne yapıyor, acıktı mı, su verdin mi? Irmak kenarına gitmişler, ağaçtan olta yapmış babası, balık tutmuş, istavrit. İstavritttçii, nerdesin diye de bağırıp durdu eve gelince. Irmağa taş atmış, çocuklar girmiş yüzmüş, onları anlattı bana.  En güzeli, arabadan inip, ayağıma sarıldı, "canım annem" dedi bana. : )) Mutluluğumun tarifi yok.
Aslında ayrı bir başlık ister bu konu ama artık ne yemek istediğini biliyor. Cumartesi ve pazar evde olduğum için kahvaltıyı beraber hazırlıyoruz. Kahvaltı malzemelerimizi alıp dışarı gidecektik. "Anne köfte yap bana" dedi.  : )) Et-tavuk olsun benim paşaya, severek yiyor. Dondurma kutularına bir-kaç tane yapıp dondurucuya atıyorum, böyle zamanlarda kurtarıcım oluyor.

Milupa'nın meyve pürelerinden alıyorum, dışarı çıkarken çantasına koyuyorum, ara öğün olarak yediriyorum. Evdeyken meyve püresini hazırlıyorum ama her zaman dışarıda hazırlama imkanı olmuyor.
Dün akşam, almış eline, "anne bana bundan yedir" dedi. : ))

Birazdan yanına gideceğim, yeni bir park keşfedip, onunla oyunlar oynamak istiyorum. Kepçesiyle kum taşırız, küreğiyle tırmığıyla ona yardım ederim. : ))

5 yorum:

  1. :) mutluluğunuz hep daim olsun.. Sen anlat biz dinleriz.. Ayrıca çok yakışıklı görünüyor ilk vesikalık resminde oğlun.. Maşallah ona..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin arkadaşım, oo ooo dinleyen olsun olmasın, her daim dilimde valla, soyle yaptı, bunu dedi, : )) Süper bir duygu bu, Allah dileyen herkese nasip etsin insallah.

      Sil
  2. Biz anneler genel olarak öyleyiz bende çok seviyorum anlatmayı.Bazen iş yerindeki arkadaşlarıma anlatıyorum sonrada acaba çokmu anlattım sıktımmı diye düşünmeye başlıyorum.Anneler birbirimizi sıkılmadan dinleriz senide hep anlat dinleriz biz.Çok tatlı maaşallah

    Bende bloğuma beklerim:)
    http://hayatpaylastikca.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. işte bu yüzden çocuklu kadınlar yine annelerle sohbet ederken hiç sıkılmıyor... Sen anlat o anlatsın saatler su gibi akıp gidiyor, annelerin en büyk ortak özelliği çocuklarımız... Ne mutlu bize, sen burda anlat biz hiç sıkılmadan dinleriz;)

    YanıtlaSil
  4. Çok yakışıklı bi şey bu ya.Öpüyorum.

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...