18 Kasım 2012 Pazar

Dantela ile Beyaz Şıklığı

Hepinize güzel bir pazar günü diliyorum. Ben nöbetteyim malesef, oğlum babasıyla birlikte. Dün de eşim nöbetteydi, bu hafta sonu üçümüz birlikte vakit geçiremedik. Dün çok keyifli bir gündü, dilerim bugün de aynı şekilde geçer oğlum için. Bir kaç aydır notlarını yazamadım, beni çok eğlendiriyor, meşhur gangnam style dansını yapıyor, bilgisayar, telefon, navigasyon heryerde aynı müzik. Yakında yeteeer diye çığlık atarız sanırım.
 Dantela ilk çıktığında istediğim rengin gelmesini dahi beklemeden o akşam alıp örmüştüm hemen. Aradan 1 yıl geçti, ben yeni bir dantela örmeye başladım.

Araya farklı örgüler girince çabuk bitiremedim. Dün itibariyle bu örgüm de artık yarım değil. Oğlum uyurken tamamladım hatta yeni bir bebek battaniyesi çıktı ortaya hiç akılda yokken. Battaniye etkinliğinde gelen motiflerin bir kısmı diğerlerine oranla büyüktü. Arada kaybolacak gibi gelmedi bana. Evde aynı marka ip bulunca başladım hemen birleştirmeye, çok da güzel oldu. Akşam tamamlarım inşallah.
Güzel bir hafta karşılasın beni, bu ay çok çok stresliydi genel anlamda, gelmiş geçmiş olsun, huzurlu yarınlarımız olsun inşallah hepimizin.

4 yorum:

  1. Adının "dantela" olduğunu bilmeden geçen aylarda fotoğraf çekiminde kullanmak üzere örmüştüm
    Ama beyaz çok şık olmuş
    Ellerinize sağlık
    Güzel günlerde kullanın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bloguna baktım da ortak yanlarımız da varmış, misal ben de balık sezonunu sevmiyorum. : ))
      sevgiler

      Sil
  2. çok güzel olmuş ellerine sağlı:) battaniyeyyide çok merak ettim bizimle paylaşırmısın:))
    sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bitmek üzere, bitince mutlaka eklerim. teşekkür ederim.

      Sil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...