3 Nisan 2012 Salı

Çarpı işi Hello Kity, Çerçeve Süsleme


Bir kaç gün öncesiydi, çarpı işine başladığımı yazmıştım. Etamin ve diğer malzemeleri alalı epey oldu. Ancak sıra geldi. Resimdeki çarpı işi hello kity, Buse'nin odasını süslüyor şimdi. Şemasını burda paylaşmıştım. Ben sadece siyah ip kullandığım için şemanın tamamını işlemedim. Fotoğraf kalitesi için kusura bakmayın, telefonla çektim.
Ayaz Tılsım yün ipiyle sipariş bolero ördüm. Ondan kalan ipi kullanarak tığla çerçeve yaptım. Sağ üst köşesine gül kondurdum. : ))
Hem eski çerçeve yenilenmiş oldu, hem kalan ip değerlenmiş oldu, hem de fıstığın odasında güzel bir çerçeve yer aldı. Buse de beğenince bal şeker oldu. Bu laf böyle değildi ama olsun. : ))

SADIK EŞ
Akşamdan kalma adam, büyük bir baş ağrısı ile sabah uyanmış. Zorlukla gözlerini açıp, yerinden doğrularak, şöyle bir etrafına bakınmış. Komodinin üstünde bir bardak su ve iki aspirin duruyor. Yatağının ayakucundaki sandalyede elbiseleri temiz ve ütülenmiş. Aspirinleri içerken, komodindeki not dikkatini çekmiş;

“Sevgilim, günaydın. Kahvaltın mutfakta. Ben alışverişe çıkıyorum erken dönerim. Seni seviyorum.” Kalkıp giyinmiş ve kahvaltı için mutfağa gitmiş. Bakmış oğlu oturmuş kahvaltı ediyor. Masada da kendi servisi ve gazeteleri duruyor. Oturmuş kahvaltısına başlamış ve oğluna sormuş;

- Evlat, dün gece ne oldu, biliyor musun?

- Evet, dün gece, saat 3’ü geçiyordu, sarhoş olarak eve geldiğinde. Önce koridordaki sandalyeyi devirdin, ardından kustun, daha sonra da odanın kapısına kafanı çarptın, bir gözün morardı.

Adam şaşırmış vaziyette:
- Anlamadım, o zaman niye her şey temiz, kahvaltı hazır ve gazetem alınmış?

- Onu mu soruyorsun. Annem seni sürükleyerek yatak odasına götürüp, pantolonunu çıkarmaya çalıştığında, “Bayan, beni yalnız bırakın, ben evli bir adamım” dedin.

8 yorum:

  1. yaptıkların çok güzel ya bayılıyorum senin şu yaptıklarına. Fıkraysa harika:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım.
    Fıkrayı ben de çok sevdim.

    YanıtlaSil
  3. yazıya bayıldım, çok güzel bunu facebook sayfamızda paylaşmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Elbette Filiz, sevgiler. : ))

    YanıtlaSil
  5. Çarpı işi hello kitty çok hoş olmuş.güzel fikir.

    YanıtlaSil
  6. Eline sağlık çok şeker olmuş canım :) fıkraysa süperdi.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...