2 Nisan 2012 Pazartesi

En Büyük Türk? : )

Burçak: En Büyük Türk?
Kuzey: Atatürrrrkkkk!!
Cumartesi günü Burçak teyzesinin evini işgal ettiğimiz günlerden biriydi. Eve girince çıkmak bilmiyoruz, sabrın için, ilgin için, bizi çok sevdiğiniz için çok teşekkür ederiz teyzesi sana. 12 gibi gittik, akşam 20:30 da çıktık evden. : )) Busenin arkadaşları da gelince güzel bir gün geçirdik, Öykü geldi, Yağmur geldi. Arada aynı oyuncak için kavga etseler de güzel bir geçirdi Kuzey Paşa.
Papağanla ortak noktaları var bir kaç aydır, ne desek tekrar ediyor. Hele bir de keyfi yerindeyse coşuyor. : )) Üstteki diyalog cumartesi gününden bu yana keyifle tekrar ediliyor. Annanesi, babannesi, halası, eve gelen herkes duydu. Elini havaya kaldırıp öyle güzel söylüyor ki. Oğlum 23 Nisan kutlamalarına hazır, Allah nasip ederse halasının yanında kutlayacak 23 Nisan'ı.
Bunun yanısıra aklıma gelen diğer kelimelerini not etmeye çalışayım.
Elini, ayağını bir yere sıkıştırısa imdat diyor. Arkadaşlarını anne ve baba isimlerini karıştırmadan söylüyor. Arabayla giderken, sürekli gittiğimiz evlerden biriyse parmağıyla evi gösterip kime ait olduğunu söylüyor.
Bu arada artık 2-3 kelimelik cümlelere geçiş yaparken farkettim ki, oğlumun ses tonu çok güzel. : ))) Yani hep güzeldi de konuşmadaki sesini çok beğendim. : )))

Güzel bir hafta olmasını diliyorum. İşten erken çıkıyor olmanın avantajıyla oğlumla iş çıkışlarında neler yapabiliriz, nerelere gidebiliriz, ben onları düşüneyim şimdi. Öyle çok alıştı ki gezmeye, uzun geçen kışın acısını çıkartıyor, sürekli atta modunda. Aynı yerlere gitmekten hoşlanmıyor paşa. Uzun bir liste lazım bize.

1 yorum:

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...