26 Nisan 2013 Cuma

Keçe İsme Özel Denizci Temalı Kapı Süsü - Kuzey

Hayırlı Cumalar herkese,
Oğlumun odası denizci temalı değil aslında, denizle ilgili herşeyi çok sevdiği için böyle bir kapı süsü oldu. Siparişlerimi gördükçe hepsi kendisinin zannediyordu, olmayınca da üzülüyordu. Aslında haklı çocuk, önce oğluma yapmalıydım, değil mi? :))

32 aylık oldu Kuzey, 3 yaşa az kaldı, geçtiğimiz günlerde giydiğim kıyafeti beğenmemiş, bunu çok açık bir dille ifade etmişti. Dün akşam ise son noktayı koydu, kokumu beğenmemiş bay bilmiş. : ))
Babasıyla bahçede oynuyorlardı, fırsat bu deyip evi süpürüp sildim, ardından da akşam yemeği için mutfağa geçtim, masayı hazırlarken sarıldı bana kokluyor. "Kokuyorsun anne" dedi. İçten koklayınca safım ben de, nasıl seviniyorum. "Parfüm sepmelisin" dedi. Hönnk(!) diye kaldım o zaman. : )))
Tamam anneciimm diyebildim sadece. : ))

Bugün son iş günü. Bayılıyorum Cuma günlerine. Bu hafta sonu için henüz planımız yok. İlk sırayı yine park ve piknik alacağı kesin. Hepimizin mutlu günleri olsun inşallah.


1 yorum:

  1. ay kokunu mu begenmedı ınanmıyorum sahane bunlar ya..3 yasa yaklasınca bıraz daha kolay oldu mu pıkı bız hala zorlardayız cunku :)) kapıs susune dıyecek sozum yokkkk her sey ortada canım

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...