6 Nisan 2012 Cuma

Değişik Ruh Halleri

Ben birşeyler iyi olsun, güzel olsun diye uğraştıkça bu kadar mı boşa kürek sallamış oluyorum, anlamıyorum. iyi niyeti suihtimal midir, baska bir art niyet midir bu nedir?
Çok sinirliyim, gelince üst üste geliyor.
Buraya yazıyorum. Yazıyorum ki, unutmayayım bu günü, tekrarı olmasın, tekrar karşıma çıkmasın şu anki yaşadığım öfke nöbeti.

Oğlumun bakıcı ablası ayrılacak bir-iki hafta sonra ve ben halen birisini bulamadım. Başlı başına bir konu, farklı sebeplerle kısa süreler içinde tekrar tekrar gündeme gelmesinden, oğlumun sürekli yeni birilerine alışmak zorunda olmasından dolayı çok çok üzgünüm.

İyi bir şeyler de olsun lütfen. Havalar ısınıyor, oğlumla dolu dolu 2 gün geçirmek ve şu an ki öfke nöbetini unutmak istiyorum. Şükürler olsun ki, kötü şeyler aklımda fazla yer işgal etmiyor. Kısa bir süre içinde onları yok ediyorum ya da saklanıyorlar beynimin bir köşesinde.

Güzel bir hafta sonu olsun. Pazartesiye kadar yazı yok. Sevgiler..

4 yorum:

  1. yalnız değilsin canım o sinir nöbetinden bende geçiriyorum. Bahardan mıdır nedir umarım herşey en ksa zamanda yoluna girer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. inşallah arkadaşım, geçici bir durum olmasını ümit ediyorum.

      Sil
  2. Ya vallahi kafanı takma diyceğim ama biliyorum işler hallolmayınca bizler kafaya takmamazlık yapamıyoruz. Umarım en kısa zamanda rayına girer herşey hem Bursa'yada gelceksiniz azıcık moralinizi düzeltiriz:)Ya bu arada bişey diycem ben seni o kadar aradım ettim unutkan kafam hazırladığım kargoyu sabah alırım diye koydum koyuş o koyuş işe gelince aklıma geldi almamışım yanıma pazartesi göndersem kızmazsın umarım vallahi sabah zaten Tarkan sayesinde evden nasıl çıktığımızı anlamıyorum yok çişim geldi yok oyuncağımı unuttum yok ben bunu giymem Allah nasip kısmet ederse pazartesi gönderirim bakalım hediyelerimizi beğenecek mi Kuzey paşa bak Tarkan abisinin de meği var ona göre sağlıcakla kalın Nurcan'cım sağlık olsunda gerisi boş herşey düzelir bir çaresi bulunur.

    YanıtlaSil
  3. These are in fact impressive ideas in concerning blogging.
    You have touched some pleasant factors here. Any way keep up wrinting.
    Look at my web-site ... roulette tables

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...