5 Şubat 2014 Çarşamba

AMERİKA’DA DOĞUM İÇİN GÜVENİLİR HİZMET

Amerika’da doğum son yıllarda birçok aile tarafından tercih edilmekte, her geçen yıl daha fazla sayıda anne bebeklerini Amerika’da dünyaya getirmektedir. Basında yer alan bilgilere göre yılda ortalama 450 civarında aile Türkiye’den Amerika’ya doğum amacıyla gitmektedir.
Türkiye’ye göre daha maliyetli olmasına rağman Amerika’nın doğum için tercih edilmesinin birçok sebebi bulunmaktadır. Anne ve babanın bebeklerine sundukları ilk hediye olan Amerikan vatandaşlığı ona hayatı boyunca birçok ayrıcalıklar verecektir. Amerika’da doğumun bebeğinize sunduğu avantajları şu şekilde sıralayabilirim:
·         Hepimizin bildiği gibi Amerika’da doğan her bebek Amerikan vatandaşı olur ve Amerikan pasaportu almaya hak kazanır. Böylece hayatının dilediği aşamasında Amerika’ya yerleşme, çalışma, okuma hakkı elde eder.
·         Amerikan pasaportu sayesinde vize kuyruklarında çile çekmek zorunda kalmadan dünyanın birçok ülkesine vizesiz olarak seyahat edebilir.
·         Eğitimini Amerika’da yapmasını isterseniz hem Amerika’da lise eğitimi hem de üniversite eğitimini öğrenci uluslararası ücretleri değil, Amerikalı öğrenci ücretlerinden faydalanabilirsiniz. Bebeğiniz ileride çok daha ekonomik şartlarda lise ve üniversite eğitimi alma şansı elde eder. Böylece Amerika’da doğum için yapmak zorunda kaldığınız masrafları da bir şekilde geri almış olursunuz.
·         Türkiye’de belirli özel okullara sınavsız olarak yabancı öğrenci statüsü ile girebilir. Bu okullarda anaokulundan lise sona kadar okuma imkanı elde eder. Üstelik SBS vb sınavlara girme stresi yaşamadan. Dersane ve özel ders ücretlerinden yapacağınız tasarruf da Amerika’da doğum için harcadığınız meblağı karşılamanıza yardımcı olur. En önemlisi de çocuğunuz yıllar süren özel sınavlar, dersaneler, özel dersler gibi zor ve yıpratıcı bir süreçen geçmemiş olur. Zamanını sosyal aktivitelere, spor ve müzik gibi kendisini daha iyi geliştirebileceği alanlara ayırabilir.
·         Bebeğiniz 21 yaşına geldiğinde Amerika’ya yerleşerek anne ve babasına da greencard başvurusu yapabilir. Böylece sizler de Amerikan vatandaşı olma imkanını elde edersiniz.
·         Erkek bebekler malum çifte vatandaş oldukları için askerliklerini de bedelli yapma hakkı el ederler.
Görüldüğü gibi doğumunuzu Amerika’da yapmak sadece bebeğinize vatandaşlık değil birçok alanda ayrıcalıklar sunmaktadır. Ancak bu kararı verirken elbette planlanması gereken birçok hususta bulunmaktadır. Öncelikle doğum yapacağınız şehrin seçimi, doktor ve hastane araştırması, gerekli randevuların alınması, havaalanında karşılanmanız, konaklayacağınız evin kiralanması, doğumunuz, doğum sonrası bebeğinizin kimlik ve pasaport işlemleri ve birçok detayın tek tek araştırılması ve planlanması gerekir. Daha önce Amerika’ya gitmiş olsanız bile doğum gibi çok özel bir dönem de bütün bunları tek başınıza yapabilmeniz kolay olmayacaktır.

Bu sebepten Amerika’da doğum konusunda profesyonel hizmet veren bir firmadan destek almanın doğru olacağı düşüncesindeyim. www.yenibirhayat.com.tr adresinden ulaşabileceğiniz Yeni Bir Hayat Amerika’da doğum hizmetleri hakkında tüm bilgileri alabilirsiniz. Hawaii’de dahil olmak üzere Amerika’nın birçok farklı noktasında doğum imkanı sunuyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...