13 Mart 2013 Çarşamba

Bebek Battaniyesi - Çınar Ali

Konuşmayı severim aslında. Gelin görün tek kelime edecek halim yok. Bahar havası olup da bahar çarpması gibi bir şey de değil. Günlerdir aksam 8 bilemedin 9 da uyuyoruz Kuzey'le. Erken kalkıp otobüsle köye gittiği için erken yatırıyorum. Onu uyuturken ben ondan önce uyumuş oluyorum herhalde. Kim kimi uyutuyor belli değil. Hatta dün akşam abartmışız ailecek 7 de uyuduk. : )) Sabah olmak bilmedi tabii. 

Havalar ısınmaya başlasa da örgülerimden vazgeçemiyorum. Komşum doğum yaptı, minik Çınar Ali geldi oğluma arkadaş. Elimden örgü-keçe işleri geliyorken hazır birşeyler satın almayı sevmiyorum.

Hanım dilendi bey beğendi motifinden battaniye ördüm. Denizci temalı odası var Çınar Ali'nin. Renkleri odasına uygun seçtim. Evde olan ipler değerlensin diye, iplerin markaları aynı olmadı. Mavi renk: Nako Pırlanta, Bordo: Berroco Comfort , Beyaz Alize Lanogold Klasik. 

Kuzey, Çınar Ali'yi görünce nasıl da büyümüş geldi gözüme. Oysa hala bana minicik görünüyor. : ))
Bir de kıyafetlerinin kolları paçaları kısalıyor ya, o zaman anlıyorum, bu popodan kurmalı paşa benim tepemden bakacak. : ))

2 yaş sendromu, 3 yaş sendromu mu bilmiyorum ama hiç beni dinlemiyor. O kadar enerji nereden geliyor bilmiyorum. Artık akşamları annemi arıyorum, ne yedirdin bu çocuğa da, bu kadar tepelerde geziyor diye.

Asıl konumuza dönecek olursak, Çınar Ali'ye sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum. Dilerim keyifle kullanırlar battaniyemizi. : ))

9 yorum:

  1. harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş ellerinize sağlık, Çınar Ali'ye de sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş elinize sağlık iyi günlerde kullansın Çınar Ali
    2 yaş sendromunu bizde yaşıyoruz ve bana hiç bitecekmiş gibi gelmiyor :) ne söylesem cevap Hayırrr :)) o bitmek tükenmek bilmeyen enerjiyi düşünmek bile istemiyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Hülya.
      Gün içerisinde beni göremiyor, sadece uyku öncesi 2-3 saat birlikteyiz. Onun da etkisi var sanırım bu hırçın davranışlarında.

      Sil
  4. Ne güzel bir hediye olmuş.Ben de böyle bir örtü ördüm ama motifleri birleştiremedim,henüz 45.bitti.Toplam 120 tane :)Benimkinin kenarlarına da ördüğün battaniyenin kenarı gibi bir hat olabilir belki diye düşündüm görünce.Fikir için saol.Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba 2-3 yaş sendromu benim de oğluşum 27 aylık tam bir deli fişek ve aynı zamanda asi küçük adam.Okuldaki psikolog bunun bir süreç olduğunu ve mümkün olduğunca inatlaşmamak gerektiğini söylüyor.
    Bu arada battaniye gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  6. uzun uğraşlı el emeği ne güzel olmuşiyi günlerde kullansın çınar ali

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...