16 Mayıs 2012 Çarşamba

Kitap: Küçük Mucizeler Dükkanı

Kitabın etkisi bitmeden yazmak istedim.
Son satırlarını henüz bitirdim. Uzun zamandır, bu kadar kısa sürede bir kitabı okuyup bitirdiğimi hatırlamıyorum.

"Biraz sabır ve çalışmayla ellerimize örgü örmeyi öğretebilir, sonra da kendimizi örgü örmenin verdiği mutlulukla şımartabilirsiniz." Bev Galeskas

Kitabın arka kapak yazısında şöyle diyor:
"Artık o eski tasasız kız değilim. Yaşadığım her günün değerini biliyorum. Çünkü hayatın ne kadar değerli olduğunu öğrendim... Hiçbir  şeyi, özellikle de hayatı hafife almaz oldum. Artık hiç bir günümü boşa geçirmiyorum. Çektiğim acıların bir karşılığı olduğunu öğrendim..."

Kitabı bana sevgili Fadiş abla, düzenlediği çekilişte kazanan olduğum için göndermişti. Bu güzel kitapla tanışmamda vesile olduğu için teşekkür ederim ablam tekrar sana.
 
Kitabın sonunda karakterlerin ördüğü bebek battaniyesinin tarifini vermişler. Hemen hemen bir çok kişinin ördüğü bir model. Benim de arşivimde var elbet. : ))

2 yorum:

  1. ayy inanmıyorum gerçekten aynı zamanda bitirmişiz :) Dün gece son 160 sayfayı bir solukta okudum, kesinlikle çok güzeldi, kitabı bitirene kadar inat ettim bakmadım battaniyenin örneğine bakarsam kitabı yarım bırakırım diye korktum :) gece saat 1'i geçiyordu hemen açıp internetten bitmiş halina baktım :) Sen örmüşsün bile :)

    YanıtlaSil
  2. bence devamınıda okuyun kızlar
    bir yumak mutluluk ve bahçende yeşeren düşler tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...