24 Ağustos 2012 Cuma

Doğum Günü Parti Temamızı Açıklıyorum

İnsanın evladı için yaptığı her şey ne kadar da büyük önem taşıyor, dünya durdu, tüm planlarım oğlumun doğum günü partisi üzerine. Fazla abartıyorum, oğlum için daha fazlasını yapabilsem keşke.

Geçen seneki doğum gününde arkadaşlarımızı ayrı, büyüklerimizi ayrı davet edip, iki farklı kutlama düşünmüştük, olmadı, ilk parti bize yetti açıkçası, ikinciye enerjimiz kalmadı.
İkinci yaşında artık herşeyin farkında Kuzey. Doğum günü olacağını biliyor, pastalar, mumlar, süslemeler ve misafirlerimiz.. Hazırlıklarımızı beraber yapıyoruz.

Mekan olarak piknik alanı demiştim yıl boyunca ama vazgeçtim, kendi evimizin bahçesini kullanmaya karar verdik. Dün akşam gerekli temizlik yapıldı, ağaçların alt dallarını budadık, çocuklara zarar vermesin diye, otlar uzamıştı onları kestik.
Parti temasında ise Kuzeyin seçimi UĞUR BÖCEĞİ oldu. Bir kaç kez sordum hatta. Netleştiğine göre artık birşeyler yapmaya başlayabiliriz. İlk iş olarak mekanı süslemek üzere Kırmızı, Beyaz ve Siyah renklerde balon ve tülleri aldım. Cumartesi sabahtan süsleriz. Saat 5 'te başlayacak. Bu sayfa yardımıyla masaları süsleyecek çıktıları aldım.
Pastasına da karar verdim. İş çıkışı siparişini vereceğim. İlk vesikalık resmi olacak pastanın yarısında, geri kalan kısmı uğur böcekleri süsleyecek.
Akşama menumüzün bir kısmı hazırlanmış olacak. İş çok. ilave tavsiye varsa alabilirim, hiç çekinmeyin.

3 yorum:

  1. Nice yıllara , rabbim hayırlı yazılar yazsın oğlunuza ...

    YanıtlaSil
  2. tühh uğur böcekli parmak kuklalar yapsaydık gelen miniklere hatıra olsun diye:),

    nice yıllara, sağlıkla, huzurla,hayırlısı ile...

    YanıtlaSil
  3. canım herşey gönlünce olsun inş. ben de kelebek temalı bir yaş doğumgünümüzü yapmıştık ikizlerime, bloğumda ayrıntıları var

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...