11 Temmuz 2012 Çarşamba

Benden biraz

Örmeye devam ediyorum. Keyifle örüyorum. Pek vaktim olmasa da model kolay olunca hızlı ilerliyor. İstediğim boyuta henüz ulaşamadım, tekrar ip almam lazım. Yapınca kullanışlı olsun, değil mi? Beyaz ve bordo ip almam gerekecek. Evdeki yarım ipler değerlensin diye başladım ama yetmedi. Kenarları için henüz nasıl bir model yapacağıma karar veremedim. Biraz araştırma yaptıktan sonra güzel bir kenar seçerim inşallah. 

Debbie Macomber'in ilk kitabını okuduktan sonra devamını bir an önce alıp okumak istedim. Satın alma imkanım olmadı, Altınörgü Forumundan sevgili Semra abla gönderdi. Tekrar teşekkür ederim bu vesileyle. Küçük Mucizeler Dükkanı'nı da kısa sürede bitirmiştim, bu kitap da devamı niteliğinde ve şimdiden yarıyı geçtim bile. 
Kuzey cephesinde inat, enerji, konuşma hızıyla bizleri şaşırtan, her geçen gün "anne bu neeee"lerin sayısının arttığı bir dönem yaşıyoruz. Çoğu zaman keyifli, bazen sınırları zorlasa da aynı dakika içinde beni güldürmeyi başarıyor. Malesef istemediğim bir kaç kelime öğrendi. Nasıl unuttururum bilmiyorum. Çocuklardan duyduğu "eşek" kelimesini hayır dediğim anda, ya da kızdığında söylüyor. Odasında eşek resmi asılı duvarda, onu gösterip "Bak oğlum eşek burda" diyorum. Bir süre söylemiyor. Ama sonra tekrar başlıyor.
Hafta sonu bakıcı ablasının düğünü var. Haftaya 3 gün izin aldım, oğlumla dolu dolu günler geçiririz inşallah. Herkese keyifli bir gün diliyorum.

8 yorum:

  1. ellerineze sağlık cok güzel değerlendirmek bendede var bi dolu ip bende yapabiliim

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim. renkleri yeter zannettim ama birer ip daha lazım oldu. güya evdekileri eritiyordum. bir dahakine daha fazla renk katabilirim.

    YanıtlaSil
  3. Örtü yapmayı planlıyorsunuz sanırım,çok güzel görünüyor.Elinize sağlık.Eşek çok kötü bir kelime değil aslında:)Duymamış gibi davranın ilgi göstermeyin kendiliğinden geçecekti.Çoğu zaman istenmeyen şeyleri olumlu olumsuz yorumlarla pekiştiriyoruz.Görmezden duymazdan gelip, dikkatini başka yerlere çekmekte fayda var,Oğlumdan biliyorum :)

    YanıtlaSil
  4. vay velet seni haa demek öyle diyor :)) sanırım bu yaşlarda edindikleri bir alışkanlık bu genelde bütün çocukların: bizim bir yeğen herkese tükürürdü :)

    YanıtlaSil
  5. ellerinize sağlık,çok güzel görünüyor.Çekilişimede beklerim sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel görünüyor renklerin uyumu hoş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. hahahhahaa demek oyle esek :)) ay canım ya ne bılsın kı :))) ne tatlı oynuyor kumlarla tam yemelık canım benımmmmmmmmm

    YanıtlaSil
  8. kolay gelsin
    keyifle okudun inşallah:))

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...