26 Şubat 2010 Cuma

Yün gününde gelen yünlerim






Altın örgü forumumuzda yün günü düzenledik. Benim yünlerim de gelmeye devam ediyor. Renklerin hepsi çok güzel. Hepsini de meleğime öreceğim inşallah. Çok örgü yapamasam da son iki aydır, bundan sonra biraz hızlanırım sanırım. Bu kadar örgü örüp de kendi meleğime örmemek olmaz değil mi? Hele bir rengimiz belli olsun, neler yaparım neler. Şimdiden kocaman bir arşivim var, örülmeyi bekleyen..

4 yorum:

  1. nurcan hanım merhaba, benim eşim ip deposunda çalışıyo. ve orda tek kalmış ipleri çöpe atıyolar oda ben birşeyler yaparım diye eve getiriyo ama ben sizin gibi iyi bir örgücü olmadığım için hepsini değerlendirmem imkansız ve evde ciddi bir anlamda ip var. bu kadar ip evde durmakla işe yaramıyo kullanılırsa çok memnun olurum. ve siz çeşitli etkinlikler düzenliyorsunuz biliyorum. sadece kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere istediğiniz anda ip gönderebilirim. eğer ilgilenirseniz mail adresim snybolatdur@hotmail.com

    YanıtlaSil
  2. Nurcancım yünlerin hepsi harika görünüyor. Meleğin senin gibi becerikli bir annesi olduğu için çok şanslı. Sen şimdi bunlarla ne güzeller yaparsın.

    YanıtlaSil
  3. Yünlerini kıs-kan-dım:)
    Ne yalan söyliyeyim, yün,parça kumaş,boncuk, iplik gördüm mü dayanamıyorum işte, hastamıyım neyim:))

    YanıtlaSil
  4. süper... harika... tam bizlik:)))

    YanıtlaSil

Merhaba,
Hoşgeldiniz bloğuma..
Size hitap edebilmem için Adsız kısmına isim yazmalısınız. ; )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...